2014. október 23., csütörtök

Dr. Lénárd Gábor - Biológiai album - Jelenlegi ára: 800 Ft

Tantárgy: Biológia
évfolyam: 10.
A tankönyvjegyzéken nem szerepel.
A középiskolások számára összeállított Biológiai album nem önálló tankönyv, hanem azokat az igényesebb nyomdatechnikát kívánó színes képeket és értelmező ábrákat tartalmazza, amelyek az egyszínnyomású tankönyvek jobb feldolgozását segítik.
Az album tehát a gimnáziumok számára írt tankönyvsorozat (dr. Lénárd Gábor: Biológia II., raktári száma: NT-13208, dr., Lénárd Gábor: Biológia III., raktári száma: NT-13311 és dr. Lénárd Gábor: Biológia IV., raktári száma: NT-13411) szerves tartozéka.
A tankönyvek és az album pontos hivatkozási rendszerben kapcsolódnak össze, ugyanis a tankönyvekben minden esetben zárójeles hivatkozás utal az album megfelelő képére. Az album szerkesztése követi a tankönyvi tárgyalási sorrendet. Pedagógiai szempontból ez a megoldás jól bevált, hiszen a tankönyveket használó tanulók döntő többsége nem rendelkezik olyan - több szakkönyvet tartalmazó - otthoni könyvtári háttérrel, amelyből a sejtbiológiai-szövettani témáktól az anatómiai, ökológiai, genetikai vagy evolúciós témákig minden fontosabb téma képanyagának utána nézhetne. A középiskolai Biológiai Albumot nemcsak a Lénárd-féle tankönyvsorozathoz használják a tanulók, hanem az utóbbi évek valamennyi fekete-fehér nyomású középiskolai biológia tankönyvéhez is. Így jól használható - bár pedagógiailag nem illesztett módon - Oláh Zsuzsa tankönyvsorozatához (Biológia I., raktári száma: NT-13251, Biológia II., raktári száma: NT-13394, Biológia III., raktári száma: NT-13494), és más kiadók tankönyveihez is.
A középiskolai Biológiai album használatát a felsorolt tankönyvekből tanuló középiskolások számára javasoljuk.


Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2014-11-12 12:42
. Dr. Lénárd Gábor - Biológiai album - Jelenlegi ára: 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése