2015. május 16., szombat

Észvesztő - DVD - Winona Ryder, Angelina Jolie - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Főszerepben Winona Ryder, Brittany Murphy, Jared Leto, Whoopi Goldberg, Vanessa Redgrave és az alakításáért Oscar-díjat nyert Angelina Jolie.  
Eredeti DVD, magyar felirattal. Külföldi kiadás.  
Néhány hajszálkarc van a lemez, ezek nem befolyásolják a lejátszás minőségét.  
Hang: angol
Felirat: magyar, angol stb.
A fotók a termékről készültek.  
Azonnal átvehető bármelyik Négyes, Kettes vagy Hármas metró megállóban.
Ha postai úton kéri, rögtön tudom postázni, gondosan becsomagolva.  
Most akciós postaköltséggel!
Regiókód 2, tehát hazai lejátszókhoz passzol.  
Kínálatomban most sok filmet, sorozatot találhat, ritkaságokat is.  
Tartalom:  
1967-ben járunk. A 17 éves Susanna Kaysen alig különbözik a legtöbb amerikai lánytól; ő is bizonytalan, összezavarodott és küszködve próbálja megérteni az őrületes tempóban változó világot. A szülők kérésére találkozik egy pszichiáterrel, aki aztán tüstént néven is nevezi szokatlan viselkedését. Határeseti személyiségzavarról beszél, melynek "tipikus megnyilvánulása az önkép, a távlati célok, az értékek, a baráti és szerelmi kapcsolatok terén mutatkozó bizonytalanság. " Be is utalja a Claymoore kórházba, ahol Susanna egy csapat furcsa, fiatal nő között találja magát. Az itt eltöltött két év során ők lesznek legjobb barátai: az elragadó, ám beilleszkedési zavarokkal küzdő Lisa, az elkényeztetett, papa-kedvence Daisy, aki étvágyát hashajtókkal igyekszik kompenzálni, és a meleg szívű Polly, aki túlélt egy tűzvészt.
Ám idővel Susannának választania kell az intézetbeli barátok sajátos szélsőséges világa és a kinti valóságos világ között. Ő pedig - akárcsak Dorothy, az Óz, a csodák csodája főszereplője - úgy dönt, hogy maga mögött hagyja a "párhuzamos világot", visszaszerzi függetlenségét, és éli tovább az életét - a maga módján.
________________________________________________________________________________________________________________
Ha postai úton kéri a terméket, akkor sokat spórolhat a postaköltségen, mivel több termék rendelése esetén egyben postázok.  



Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2015-06-05 00:12
. Észvesztő - DVD - Winona Ryder, Angelina Jolie - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése