2015. február 26., csütörtök

Apple Iphone 5 16 GB (T-Mobile) - Jelenlegi ára: 63 000 Ft

Iphone 5 16 GB (T-Mobile függő)
Kérem, olvassa végig a leírtakat mielőtt licitál!! (Illetve akkor licitáljon, ha a terméket biztosan átveszi, és a leírtakkal egyetért. Amennyiben a termékre érvényes licitet tesz, akkor a Vatera szabályzata és a PTK 211. § szerint is köteles az aukció tárgyát átvenni az eladótól. )
Minden licittörlést figyelmen kívül hagyok!
Kérem a nyertest, hogy 7 napon belül jelentkezzen és rendezze a vételárat, akinek ez problémát okoz, inkább ne licitáljon/vásároljon, mert ellenkező esetben a türelmi idő után újraindítom az aukciót és negatív értékelést adok!
Termékleírás:
A képen látható telefon és kiegészítői (közel 20 ezer FT értékben) képezik az aukció tárgyát. (Minőségi ozaki, tskins tokok 10 ezer ft értékben, dokkoló 4 ezer, új töltő 3 ezer, új kábel 3 ezer, és új fólia 1500 Ft értékben).
2013. márciusban (2. -a körül) vásárolt telefon, hibátlanul működik, csak T-Mobile hálózatban használható jelen pillanatban! Az esetleges hűségidő most márciusban lejár, garantáltan letiltásmentes !!!
KARC és KOPÁS van rajta (oldalt) , egyébként elől-hátul fóliázva van.  
Kizárólag villámárnál egy eredeti Apple EarPod fülhallgatót adok ajándékba!
 
 SZÉLHÁMOSOK, KOMOLYTALANOK KÍMÉLJENEK! Utánvéttel nem postázok!
 
Csomagsúly kb.:   2 KG. (értékbiztosítva, biztoságos csomagolásban). Ajánlott levélként NEM postázom!
 
A nyertes zárás után azonnal kap egy levelet, minden adatomat megtalálja benne, ha nem kap semmit, akkor érdemes a levelező spam mappát is megnézni, mert előfordul, hogy a szűrőprogram odateszi! Zárás után a pontos megnyert összeg (+posta) fizetendő, alku már nincsen!
(A postaköltség(ek) a termékleírás felett, a „ Szállítási és garanciális feltételek” fülre kattintva tekinthető meg! )Csak az ott látható szállítási módokkal postázok!


Jelenlegi ára: 63 000 Ft

Az aukció vége: 2015-03-19 20:16
. Apple Iphone 5 16 GB (T-Mobile) - Jelenlegi ára: 63 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése