2014. december 27., szombat

Mosódió mag(Sapindus mucorossi )!!!1db 200ft-ról! - Jelenlegi ára: 200 Ft

Mosódió mag(Sapindus mucorossi )!!! 1db 200ft-ról!
Az aukció 200ft-ról indul, mindössze 4 napig tart, gyorsa lefolyású, gyorsan hozzájuthat termékéhez!
Jó licitálást, a legmagasabb licit viszi a terméket!
Termessze saját otthonába természetes mosószerét!
A mosódiófa igénytelen jól és könnyedén alkalmazkodó fa fajta, a napos félárnyékos helyet kedveli, a tápanyagban szegény közegben is  megél!
Talajban ugyancsak nem válogatos a lugos közegben is szépen megél, sok gondoskodást metszést nem igénylő fa!
Terméseit épp ugy hozza mint a hazai dió csak fürtökben, amelyek ősszel érnek be, szárítás követően máris felhasználhatóak!
Telet jól viseli, kértevőkkel szemben ellenálló!
Magról való keltetése könnyű!
Egy teljesen természetes, bőr- és környezetbarát növényi mosószerrről van szó. A szappanfa-félék családjába tartozó Sapindus mukorossi termése, melynek természetes élőhelye India, Indonézia, Nepál és más Délkelet-Ázsiai országok, ahol évszázadok óta termesztik és használják mosáshoz. A dióhéjban lévő anyag, a saponin, egy kitűnő mosóerővel rendelkező természetes szappanféle, ami víz hatására enyhén habzani kezd és kioldódik a mosódió héjából. Ezt a kb. 2 cm átmérőjű dióhéjat használjuk mosószerként. Egyesek szerint a világ legjobb mosószere.
Csecsemők és kisbabák ruháinak mosásához is használható
Ekcémás, allergiás, pikkelysömörös bőrproblémákkal küzdők is
használhatják.
100%-ban lebomlik, környezetbarát,
Kíméli a színeket és az anyagot
Fehér és színes mosáshoz egyaránt 30-95 C fokon. Mindenféle textíliákhoz használható. Hajsampon és általános tisztítószer is készíthető belőle, de mosogatógépben is használható.
Egy adag ruha mosásához 4-8 fél dióhéj szükséges, melyek 3-4 alkalommal is felhasználhatók, ezért nagyon gazdaságos mosószernek számít. A diókat vászonzsákban a mosógépben a ruhák közé kell tenni. Jó zsíroldó hatásfokkal rendelkezik, ezért képes eltávolítani a hétköznapi szennyeződéseket (ételfoltok, enyhébb zsírfoltok, stb. ).
Az ár 1db magot tartalmaz!!!
Bővebb információért kérdezzen bátran!
Jó licitálást, kérem tekintse meg többi futó termékeinket is, több termék vásárlása esetén csak egyszeri postaköltséget számolunk fel, amit értelemszerűen egyben levélben postázunk önnek!



Jelenlegi ára: 200 Ft

Az aukció vége: 2014-12-31 10:40
. Mosódió mag(Sapindus mucorossi )!!!1db 200ft-ról! - Jelenlegi ára: 200 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése