2014. november 12., szerda

TU elefántos kislegény kardigán - Jelenlegi ára: 1 Ft

86-92es használt (nem olyan élénk már a színe), de szép állapotú kisfiú kardigán.
Ujjhossza nyaktól 37cm.
Fizetési határidő:
A vásárlástól számított 14 napon belül küld kérlek a vételárat. Ha több termékre licitálsz összevárhatjuk az aukciókat, de 14 nap elteltével akkor is kérem elutalni a pénzt, hogy értékelni tudjak és használhassam az oldalamat. Ha nem fogod tudni 14 napon belül rendezni az adásvételt, akkor még licitálás előtt kérdezz kérlek, hogy belefér e az általad ígért határidő.
Személyes átvétel:
A személyes átadást csak Sopronban az otthonomban vállalom a 3. emeleten, nem a kapualjban álldogálva, házhoz nem szállítok.
Utalás:
Minden utaláshoz szükséges adatot megtalálsz az automatikus e-mailben, amit rögtön vásárlás után küld ki a rendszer. A postaköltséget minden esetben feltüntetem az aukció oldalán, így tudod mennyit kell utalnod. A címet minden esetben írd meg kérlek, mert a rendszer csak a fix áras aukciónál küldi ki nekem, egyébként nem.
Postázás
Mindig hétfő és szerda délelőtt postázok. Nem jutok minden nap számítógép elé, így a mikor fogok postázni kérdésekre leggyakrabban nem tudok válaszolni. Így ezt olvasd el kérlek: A terméket, amire hétfő délelőtt 10 óráig megérkezik a pénz, még aznap délelőtt postázom, amiért hétfő 10 óra-szerda 10 óra között érkezik meg az utalás, azt szerdán délelőtt postázom, amit pedig szerda 10 óra után kapok meg, azt majd ismét csak hétfőn, a következő héten tudom postázni. Ha ettől eltérnék azt úgyis jelzem, ahogy a feladást is mindig a teszvesz oldalán értékeléssel.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2014-12-02 20:00
. TU elefántos kislegény kardigán - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése