2014. november 21., péntek

Argán olaj-BIO,100%-os hidegen sajtolt 10 ml - Jelenlegi ára: 600 Ft


100%-os tisztaságú, finomítatlan és hidegen sajtolt termék. Ellenőrzött minőség, garanciát vállalok rá!
A „ Marokkó folyékony aranyaként” is ismert argán olaj szenzációs bőrfeszesítőhatását nemrégiben fedezték fel és igazolták. A Marokkóban őshonos argánfa gyümölcsének magvából hidegen sajtolt olajnak kiváló a regeneráló és öregedés gátló hatása. E-vitaminban és esszenciális zsírsavakban gazdag, és a bőrszárazságtól az aknén, a pikkelysömörön és az ekcémán át a ráncosodásig mindenféle bőrbetegség ellen hatásos.  Háromszor több E-vitamint tartalmaz az olívaolajnál, természetes antioxidánsként felveszi a harcot a szabadgyökök ellen, valamint jótékony hatással van a bőr természetes védőrétegére is. Egyes kutatók pedig hatástanulmányokban bizonyították, hogy a bőrfeszesítő hatás már három nap után jelentkezik.
Az argán olaj tisztán természetes eredetű termék, amely több mint 100 fontos alkotóelemet tartalmaz, ezek pedig már több száz éve fontos szerepet játszanak a hagyományos marokkói egészségápolásban. Ősidők óta az egészség és s szépség megőrzőjeként tekintenek rá.
Több, mint 80%-ban tartalmaz értékes telítetlen zsírsavakat (mint az olajsav vagy linolsav), ebben megelőzi az olívaolajat is.
Az argán olajnak rendkívül magas az alfa-tokoferol tartalma, mely az E-vitaminlegerősebb formája.
Az argán olaj hatása
Az argán olaj különleges kémiai összetétele magyarázza hatásosságát, melyet hagyományosan a száraz bőr kezelésére használnak. Kiváló hidratáló ésbőrvédő, eredményesen alkalmazható gyulladásra hajlamos és érzékeny bőresetén is. Nagyon jelentős a sejtöregedési folyamatot lassító,  ráncosodás elleni hatása. Több mint 80%-ban tartalmaz értékes zsírsavakat, köztük omega-3 és -6 zsírsavat, mely védi a bőrt a vízveszteségtől és fokozza a bőr rugalmasságát.
Külső alkalmazása:
ránccsökkentő hatású

cellulitisznél (narancsbőr)

neurodermatitisz és pikkelysömör esetén

száraz bőrnél és ekcémánál (mandulaolajjal keverhetjük 1: 1 arányban)

töredező körmök esetén egy csepp hígítatlan olajat masszírozzunk a körömágyba
Jótékony hatásai:
antioxidáns

gyulladáscsökkentő

nedvességmegkötő

revitalizáló, serkenti a sejtek megújulását

sejtfalvédő

vérellátást javító
feszesen és selymesen tartja a bőrt
Száraz bőrre, valamint bőrpír és ráncosodás ellen is ajánlott. Az argánolaj rendkívül gazdag A-, E- és F-vitaminokban, omega-3 és -6 zsírsavakban, flavonoidokban és karotinban. Mélyhidratáló, regeneráló és antioxidáns hatású. Serkenti a sejtek oxidációját, csillapítja a bőrpírt és a hámlást, intenzíven táplál, valamint enyhíti a ráncokat és ragyogóvá, bársonyossá varázsolja a bőrt. Néhány csepp reggelente és esténként az arc és a nyak területén elegendő a ráncok megjelenésének megakadályozásához és a már meglévőek látható enyhítéséhez. Hagyományos nappali/éjszakai krémekhez is elegyíthető.
Védelmet nyújt az UV-sugárzás károsító hatásával szemben is. (kb 5. faktornak felel meg)
Az argán olaj használata
Tiszta olajat is használhatsz, de gyakran keverik más bázisolajjal, pl., édes mandula olajjal vagy shea vajjal, kakaóvajjal. Könnyen felszívódik.
Használható más arckrémek és testápolók helyett  a száraz bőr éjszakai ápolására. A ráncok vagy hegek okozta egyes bőrbetegségek esetén kis mennyiségű argánolaj egyszer vagy kétszer naponta elég a kívánatos eredmény elérésére. Gyulladáscsökkentő hatóanyagai miatt nyugtató hatású lehet ízületi és reumatikus fájdalmak esetén, de a gyulladt, aknés bőrön is. Jelentősen erősíti a bőr rugalmasságát. Ezért ajánljuk a használatát kismamáknak a terhességi csíkok megelőzésére.   De ha már kialakultak sem késő, rendszeresen bemasszírozva a striák enyhülnek és visszaáll a bőr rugalmassága.   E tulajdonsága javít a sok nő életét keserítő cellulitiszen is.  Segít az ekcémás, pikkelysömörös, allergiás állapoton.  


Jelenlegi ára: 600 Ft

Az aukció vége: 2014-10-24 10:14
. Argán olaj-BIO,100%-os hidegen sajtolt 10 ml - Jelenlegi ára: 600 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése