2014. június 7., szombat

Panasonic DMC-SZ3EP-K Black 16,1MP,Zoom10x,LCD2... - Jelenlegi ára: 36 158 Ft

16, 1MP, Zoom10x, LCD2, 7", Black, SD/SDHC, 55, 8x94, 8x21, 9mm, 111g, HD, lásd részletek
Leírás:
Karcsú, 10-szeres optikai zoommal és izgalmas szűrőeffektekkel ellátott fényképezőgép
A DMC-SZ3 modellbe 25 mm-es ultra-széles látószögű LEICA DC VARIO-ELMAR objektív került beépíésre erős, 10-szeres optikai zoommal (35 mm-es egyenérték: 25-250 mm), amitől karcsú és stílusos profilja ellenére is rendkívül sokoldalú. A Leica szigorú normáit is túlszárnyalva kivételes optikai teljesítményű, pompás tisztaságú képet ad a torzítás és becsillanás minimalizálása mellett. Az intelligens zoom funkció gyakorlatilag 20-szorosig növeli a nagyítás mértékét, az alanyt még közelebb hozza, mint a hagyományos optikai zoom, és a képminőség romlása ebben az esetben is csak minimális.
Az új kreatív Panoráma funkció 10 szűrővel lehetővé teszi, hogy a felhasználó effekteket alkalmazzon jellegzetes vízszintes/függőleges panorámaképeknél, amelyeket egymást követő, az előző képet lefedő felvételekkel készít. A DMC-SZ3 modell is egyesíti magában a népszerű Kreatív vezérlés 12 effektjét és a Kreatív retusálás 9 szűrőeffektjét. A Kreatív vezérlésnél a felhasználó fényképezhet szűrőeffekt felhasználásával, miközben az LCD-n folyamatosan ellenőrizheti, milyen hatása van a szűrőeffektnek a képre, a Kreatív retusálás funkcióval pedig a már felvett képre utólag is tehet szűrőeffektet.
A Beauty Retouch (arcretusálás) móddal a felhasználó virtuálisan szépítheti az emberi arcokat. A One-touch Make Up (sminkelés egy érintéssel) 5 divatos sminkmintát kínál: Natural (természetes), Smokey (füstös), Glamour (bűbáj), Cheerful (vidám) és Elegant (elegáns). Az Aesthetic Retouch (esztétikai retusálás) mód szebbé varázsolja a bőrt, élénkebbé, csillogóbbá teszi a szemet, fehéríti a fogat és határt szab a visszatükröződéseknek. A felhasználó beállíthatja az alapozó smink tónusát is.
A DMC-SZ3 modell 16, 1-megapixeles nagy felbontású fényképeket tud rögzíteni. A hangsebességű Sonic Speed AF funkció jóvoltából a leggyorsabban tovatűnő fényképezési lehetőséget sem kell elmulasztanunk. A készülékkel dinamikus HD videók készíthetők 1280 x 720p felbontásban, QuickTime Motion JPEG formátumban. A mozgóképek felvétele a gép tetején elhelyezett külön videó-gombbal indítható, ami a felhasználó számára nagyon kényelmes, mert egy pillanat alatt átkapcsolhat állókép mód és videó mód között.
Az iA (intelligens automata) mód a MEGA O. I. S., az Intelligens ISO-vezérlés, az Arcfelismerő, az Arcérzékelő, az Intelligens motívumprogram (helyszín) választó, az Intelligens expozíció funkciók jóvoltából minden szükséges beállítást automatikusan elvégez annak érdekében, hogy a lehető legjobb képek készülhessenek, a lehető legegyszerűbben. Önnek csak a képek megkomponálásával kell foglalkoznia. A MEGA O. I. S. (optikai képstabilizátor) az iA (intelligens automatikus) módba beépítve kompenzálja a kézremegést, ezáltal olyan felvételi helyzetekben is éles fotók készítését biztosítja, amikor az egyébként lehetetlen lenne, vagy csak nagyon rossz képminőség mellett lenne elérhető.


Jelenlegi ára: 36 158 Ft

Az aukció vége: 2099-01-01 00:00
. Panasonic DMC-SZ3EP-K Black 16,1MP,Zoom10x,LCD2... - Jelenlegi ára: 36 158 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése