2014. június 22., vasárnap

Mini hűtőtáska, ffi neszeszer, kis táska csomag - Jelenlegi ára: 1 Ft


  Több női ruhacsomagot, cipőt, táskát, műszaki, konyhai, bizsus, kincses csomagot töltök föl 1 Ft-ról, ha van időd nézd meg!!!
  500ft alatt csak személyes átvét lehetséges Törökbálinton, ill. a XX. kerületben, attól függően, hogy az adott csomag helyileg hol található, (Jelzem! ) nem viszem sehová.  500 Ft fölött postázom is. Kérlek ennek tudatában licitálj!!! A lejáratot követően 5 napon belül kérem lebonyolítani az adás-vételt.
Csak akkor licitálj kérlek, ha tényleg akarod azt a cuccot, nem szeretek negatívat osztogatni, viszont ráfizetni se szeretnék, mivel több terméknek van kiemelési díja. Így azt bukom, ha Te mégsem akarod. Szóval légy korrekt, én is az leszek a feltett áruval kapcsolatban. Kérdezz bátran!
4 db-ból álló férfi-női mini  táska csomag. Nyaraláshoz elengedhetetlen kellékek, apróságoknak, hogy ne kézbe kelljen cipelni kulcsot, aprópénzt, iratokat, fényképezőt stb.
Tartalma: fényképezőgép tartó, illatszertaró szütyő, unicumos mini hűtőtáska (1 sör belefér-: )), és egy akármilyen tartó ....
Törökbálinton vagy a XX. kerületben vehető át.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2014-07-06 20:56
. Mini hűtőtáska, ffi neszeszer, kis táska csomag - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése